Lopende projecten

Shareable Amsterdam

Wij zijn met verschillende partijen in gesprek om voor elkaar te krijgen dat Amsterdam (en zo niet, een andere stad) zichzelf uitroept tot Shareable City. Wij zien hier een unieke kans, na San Francisco en Seoul kan Amsterdam de eerste Europese Sharing City worden. Dit levert een zelfredzame stad op die socialer, duurzamer en economisch veerkrachtiger is. Bovendien biedt de koploperspositie kansen voor de kennisexport. Door op deze manier de impact te verveelvoudigen kan Amsterdam op termijn een voorbeeld worden binnen wereldwijde de transitie naar een duurzame samenleving.

Kun jij ons helpen met Shareable Amsterdam? Of Shareable Rotterdam / Den Haag / Utrecht / Nijmegen / Groningen / Antwerpen etc.  Neem dan contact op met Pieter: Pieter@sharenl.nl

European Sharing Economy Coalition

In navolging van de Public Hearing waar wij spraken voor het European Social and Economic Committee, hebben wij ons aangesloten bij de European Sharing Economy Coalition. Voorlopig leveren we voornamelijk een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van deze coalitie. De uiteindelijke doelen van de coalitie staan hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s