MEETUP 13 DECEMBER: SHARING CAMPAGNE

We willen graag een verlangen met je delen.

Nederlander ontdekt het delen. Meer dan 8 op de 10 Nederlanders wil delen, en allerlei grote landelijke media geven in 2013 aandacht aan de opkomende deeleconomie. Toch wordt de potentie van het delen nog lang niet volledig benut. Veel sharing platformen zoeken bovendien naar manieren om een groter publiek te bereiken én te motiveren om mee te doen. Delen is weliswaar iets heel menselijks, maar tegelijk zijn veel Nederlanders nog onbekend met de (nieuwe) mogelijkheden om eenvoudig te kunnen delen met bekenden en onbekenden. Of het nu om eten, huishoudelijke spullen, de auto of bepaalde vaardigheden gaat.

Hoog tijd voor een landelijke campagne om het delen in de schijnwerpers te zetten. En Nederland trouwens ook. Als koploper in de opkomende sharing economy.

Het idee is om in 2014 een landelijke publiekscampagne te organiseren met een looptijd van 6 maanden om delen breed onder de aandacht te brengen. Gedurende de campagne kunnen ook lokaal allerlei deelactiviteiten worden georganiseerd. In elk geval is het de bedoeling om de campagne gezamenlijk (met zo veel mogelijk sharing start-ups en groeiers) op te zetten en te voeren. Daar is jouw hulp dus heel hard bij nodig!

We barsten al van de creatieve ideeën, die we graag met jullie delen. Uiteraard zijn we ook zeer benieuwd naar jullie gedachten. Daarom organiseren we op vrijdag 13 december aanstaande een eerste cocreatiesessie voor de share campagne. We beginnen om 19:00 uur en sluiten af rond 22:00 uur. Locatie is Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam.

We horen graag of je er wel of niet bij kunt zijn. Schrijf je in op www.meetup.com/sharenl en  laat ons weten welke vragen jij hebt. Bijvoorbeeld: Is ‘sharing economy’ de juiste term, is ‘oude’ marketing de juiste methode voor de Sharing Economy campagne? Post je ideeën of vragen hier: bit.ly/meetup13dec

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s